• Beschrijving
  • Meer

Terug naar de natuur met 100% natuurlijke ingrediënten.
in de loop der jaren zijn we steeds vaker geconfronteerd met huidziekten of algemene ziekten. Dat is een van de redenen dat wij ons tot doel hebben gesteld producten te ontwikkelen welke positief zijn voor onze huid, haar en lichaam. Daarbij kunt u denken aan huidverzorgingsproducten maar ook ons immuunsysteem. Wij zijn ver gegaan tot het vinden van de juiste combinatie ingrediënten, zover dat wij uitgekomen zijn gekomen op eilanden in Oceanië. Samen met wetenschappers zijn wij een onderzoeksinstituut aangegaan om de basisingrediënten tijdens het proces te onderwerpen aan een streng kwaliteitsproces.  De eilanden staan bekend als het meest vruchtbare paradijs op aarde zonder gebruik van enig bestrijdingsmiddel.
Niet alleen ingrediënten zijn authentiek, de mensen welke er leven ook. Zij leven er in- en vooral met de natuur, zij zijn zelfvoorzienend in bijna elke vorm. Door de bijzondere samenstelling zijn Tamanu-Europe producten geschikt voor diverse huidtypes:
de normale, droge, vette en gecombineerde huid.
Elk ingrediënt is uniek vanwege haar oorsprong. En worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde.
Daarbij is ons tweede doel, terug geven aan mens en dier.

Tamanu & Oil's

Terug naar de basis met ingrediënten afkomstig uit de natuur.
In de loop der jaren zijn we steeds vaker geconfronteerd met huidziekten of algemene ziekten. Dat is een van de redenen dat wij ons tot doel hebben gesteld producten te ontwikkelen welke positief zijn voor onze huid, haar en lichaam. Daarbij kunt u denken aan huidverzorgingsproducten maar ook ons immuunsysteem. Wij zijn ver gegaan tot het vinden van de juiste combinatie ingrediënten, zover dat wij uitgekomen zijn op eilanden in Oceanië.
Ons Productassortiment zullen wij telkens uit breiden bij het vinden van nieuwe unieke ingrediënten:
√ Tamanu-Olie
√ Kokos-Olie
√ Ngali-Olie
√ Huidverzorginsproducten
√ Lichaamsverzorgingsproducten
√ Immuunsystem

Tamanu-Olie™ is een van de ingrediënten uit onze product range afkomstig uit de eilandengroep in Oceanië.
Elk ingrediënt heeft haar oorsprong en bevat een unieke verhaal.
Tamanu-Olie™ olie is van oudsher bewezen effectief en bevat natuurlijke antioxidant en anti microbiële activiteit.
In ons onderzoeksinstituut worden de ingrediënten geanalyseerd op zuiverheid en voorzien van een certificaat van analyse.
Wij zijn erin geslaagd om enige invloed te verkrijgen op de internationale markt voor natuurlijke huidverzorgingsproducten en haar verzorgingsproducten.
Wilt u distributeur worden of zelf unieke producten ontwikkelen, dat ondersteunen wij !

Tamanu-Olie™ wordt door ons geleverd aan onder andere de cosmetische, dermatologische, Esthetische klinieken, Salons, Wellness industrie, dierenklinieken, apotheken. Hetgeen dit ingrediënt zo bijzonder maakt is de natuurlijke antioxidant, ontstekingsremmende stoffen en haar authenticiteit.
Onze Tamanu-Olie™ is 100% puur, onverdund en koudgeperst. Op geen enkele wijze wordt ons product aangelengd.

Tamanu-Olie™ - Meer dan een uitwendige olie voor huid en haar, mens en dier.
Van oudsher al toegepast bij:
acne littekens, allergie, eczeem, haaruitval, jeuk, antibacterieel, psoriasis, droge huid, muggenbult, UV bescherming

  √   Huiduitslag
  √   UV Bescherming
  √   Muggenbulten
  √   Littekens
  √   Anti-aging
  √   Anti-viraal
  √   Anti-bacterieel
  √   Huidaandoeningen
  √   Spieren
  √   Ontstekingsremmend


www.tamanu.nl
www.tamanu.de

Natural Oils
Tamanu-Europe is groothandel in natuurlijke oliën. Wij gaan ver voor de beste kwaliteit olie.
Ons Productassortiment zullen wij telkens uit breiden bij het vinden van unieke ingrediënten:
Skin Care
Natuurlijke producten welke effectief bewezen zijn voor huid en haar.
Shampoo
Tamanu & Oil's introduceert een shampoo welke de originele Tamanu-Olie bevat.

Shop

Original Tamanu Oil

Tamanu

Ecomer - Immuun system

Natuurlijke Immunebooster

 

Ecomer is meer dan een uniek product om het immuun systeem te ondersteunen. Ecomer bevat alkylglycerolen, een lichaamseigen stof met effecten die essentieel zijn in tijden van uitzonderlijke belasting van het lichaam. De gezondheidsvoordelen van alkylglycerolen voor het uithoudingsvermogen van de vissers in Noorwegen in Zweden is beschreven in de traditionele geneeskunde.

Natuurlijke Alkylglycerolen ondersteunt;
• Versterking van het lichaamseigen afweersysteem
• Verbetering in herstel en genezing van wonden
• Bescherming tegen infecties
• Onderdrukking en teruggang van tumor groei.
Ecomer - Immunebooster

Volksgeneeskunde zegt dat Tamanu-Olie ondersteuning geeft bij:

- Huiduitslag
- Baby's huiduitslag
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Droge huid
- Kleine wondjes
- Aambeien
- Acne
- Anale fissuur (kloof)
- Anale jeuk (pruritus ani)
- Galbulten
- Contact eczeem
- Babyacne
- Bacteriële vaginose
- Blaren
- Brandwonden, oppervlakkige-
- Doorligwonden
- Hand eczeem
- Hoofdhuidaandoeningen
- Huidkloofjes
- Jeukende huid
- Kapperseczeem
- Likdoorn
- Muggenbeet
- Oorlelontsteking
- Ouderdomsvlekken
- Schaafwonden
- Steenpuisten
- Striae
- Tepeleczeem
- Vaginitis
- Vlooienbeet
- Voet problemen
- Voetwratten
- Waterwratten
- Zonneallergie
- Zwemmersjeuk

► Tamanu-Europe levert de originele Tamanu-Olie aan. Diverse onderzoeken zijn gedaan in ons onderzoeksinstituut naar verschillende soorten Tamanu-bomen en vruchten wereldwijd. Enkel de originele Tamanu-Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is Calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu-Olie de huid niet vettig maakt en enkele druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging.

 

Als u last ondervindt van een lastige huidaandoening of u kent iemand die daar problemen van ondervindt, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen. Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan, Amerika die Tamanu-Olie (de authentieke Tamanu-Olie) in de categorie super-olie plaatsen. Deze olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen. Vijf CIO uit Indonesië (CIO1), Tahiti (CIO2, 3), Fiji-eilanden (CIO4) en Nieuw-Caledonië (CIO5) werden vergeleken op hun farmacologische eigenschappen. De referenties, geografische oorsprong en kenmerken. Deze studie werd uitgevoerd om de cytotoxiciteit, wondgenezing en antibacteriële eigenschappen van vijf CIO's te evalueren die van oudsher worden gebruikt om geïnfecteerde wonden in heel Oceanië te behandelen. Met behulp van menselijke cel- en bacterieculturen hebben ze de farmacologische effecten van CIO benadrukt, voorgesteld als een wondgenezing en antimicrobieel middel. Ze observeerden verschillen in de farmacologische activiteiten van de geteste CIO, afhankelijk van hun oorsprong en waarschijnlijk hun variabele samenstelling. Ze hebben aangetoond dat de concentratie van CIO die nodig is om therapeutische effecten te vertonen, lager is dan concentraties die cytotoxische effecten vertonen die CIO in vitro onderbouwen voor hun veilige plaatselijk gebruik in geïnfecteerde wonden en huidziekten zoals acne. Voor de eerste keer biedt deze studie ondersteuning voor het traditionele gebruik van CIO in het wondgenezingsproces, in het bijzonder voor geïnfecteerde wonden.