tamanu_000
  • Beschrijving
  • Meer

De huidverzorging voordelen van Tamanu Olie™ mag niet worden onderschat.
Wij krijgen vaak de vraag:

► Wat is Tamanu Olie™ ? "Of"
► Wat doet Tamanu Olie™ voor de huid van mij of mijn dier ? '

Tamanu Olie™ geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar.
Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
1 druppel Tamanu Olie™ volstaat voor dagelijkse verzorging.

Wat is Tamanu Olie ? Tamanu Olie is een ongelooflijke olie! Duizenden jaren geleden vonden de oorspronkelijke bewoners van de Pacific dichtbij de oceaan een boom met noten. Zij ontdekten al snel dat de noten uit de boom een speciale olie bevatte die ze gebruikten om hun huid te beschermen tegen de hete zon, vochtigheid en zeewind. 
Er is een zeer kleine voorraad Tamanu olie in de wereld doordat het slechts op zo'n klein gebied verkregen kan worden.
Er is maar liefst 100 kilogram(de volledige oogst van 1 boom per jaar) Tamanu fruit nodig
om slechts 5 kilogram Tamanu Olie™ te maken.

Tamanu Olie™ is de meest effectieve, huid herstellende olie welke de natuur ons biedt voor uitwendig gebruik.
Tamanu olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen.
De olie is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en 0% kunstmatige toevoegingen.
Tamanu Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is.
Tamanu Olie™ maakt de huid NIET vettig.
Het maakt de huid droger en is effectief op littekens en wondjes.

Pure Tamanu Olie™ bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend
en hebben een anticarcinogene werking.

The original Tamanu Oil

Waar wordt Tamanu Olie™ voor gebruikt:
Tamanu Olie™ is de meest effectieve, huid herstellende natuurlijke olie op aarde.
De olie is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en 0% kunstmatige toevoegingen. De olie wordt van oudsher al gebruikt voor:

• littekens verminderen
• behandeling van psoriasis
• eczeem
• uitslag
• uv bescherming
• spieren
• droge schrale huid
• beschadigde huid
• beschadigd haar
• dieren, bijv. paarden

Tamanu Olie™ in cosmetica
De laatste jaren zien we Tamanu olie als ingrediënt voorzichtig haar intrede doen in het hogere segment van cosmetica producten.
Dit is geen verrassing als we  wetenschappelijke publicaties lezen.
Tamanu olie wordt gebruikt als ingrediënt in cosmetica producten voor anti-aging, antivirale en antibacteriële producten, 
zonnebrand, beschadigd huid en haar, maar ook voor de huid van uw huisdier.

Originele Tamanu Olie™
De enige originele pure onverdunde Tamanu Olie™ heeft haar oorsprong : de Pacific.
Er zijn vele andere Tamanu soorten uit de Pacific en tropisch Azië, deze Tamanu is niet van het soort bomen welke in de kustgebieden groeien en heeft niet de helende eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat deze soort de beste stam Tamanu Olie™ in de wereld produceert met zijn helende eigenschappen welke uiterst krachtig zijn.
Pure onverdunde Tamanu Olie™ wordt van origine vervaardigd in de Pacific, en is afkomstig van Tamanu bomen welke groeien in het warme kustgebied. Tamanu bomen groeien dicht bij de kust in wilde staat. Tamanu bomen zijn tolerant ten opzichte van wind, zout, korte periodes van overstromingen en geven de voorkeur aan volle zon. Deze bomen produceren de allerbeste kwaliteit onverdunde Tamanu Olie™.

Direct Tamanu Olie™ bestellen:
www.tamanu.nl

De huidverzorging voordelen van Tamanu olie mag niet worden onderschat.
Wij krijgen vaak de vraag: Wat doet Tamanu olie ? "Of" Wat doet Tamanu olie voor de huid? '. Tamanu olie is geeft uw huid een gezonde glossy effect, Deze olie is eeuwenlang gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. Tamanu olie beloofd niet alleen, het maakt het ook waar. En 1 druppel volstaat voor dagelijkse verzorging.

Tamanu olie is de meest effectieve, huid herstellende olie welke de natuur ons biedt voor uitwendig gebruik. Tamanu olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen.
De olie is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en 0% kunstmatige toevoegingen.
Tamanu olie is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is.
Tamanu olie maakt de huid NIET vettig.
Het maakt de huid droger en is effectief op littekens en wondjes.

Pure Tamanu olie bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend
en hebben een anticarcinogene werking.

Tamanu olie wordt van oudsher al gebruikt voor acne littekens, de behandeling van psoriasis, eczeem, beschadigde huid, huiduitslag, beschadigd haar, de olie wordt gebruikt als bestanddeel in anti-aging cosmetica producten, de olie wordt ook gebruikt voor zonnebrand, kleine wonden en meer.

www.tamanu.nl

Tamanu Oil

Tamanu Olie van oudsher toegepast

Tamanu Olie is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.

- Huiduitslag
- Babys
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Droge huid
- Kleine wondjes
- Aambeien
- Acne
- Anale fissuur (kloof)
- Anale jeuk (pruritus ani)
- Contact eczeem
- Babyacne
- Bacteriële vaginose
- Blaren
- Brandwonden, oppervlakkige-
- Doorligwonden
- Droge huid
- Handeczeem
- Hoofdhuidaandoeningen
- Huidkloofjes
- Jeukende huid
- Kapperseczeem
- Likdoorn
- Muggenbeet
- Oorlelontsteking
- Ouderdomsvlekken
- Schaafwonden
- Steenpuisten
- Striae
- Tepeleczeem
- Vaginitis
- Vlooienbeet
- Voet problemen
- Voetwratten
- Waterwratten
- Zonneallergie
- Zwemmersjeuk